| NL | FR

Kies uw voordeel:

 

Ga nu voordelig met het hele gezin naar de Plopsa-parken

Plopsaland De Panne is een uniek familiepark aan de Belgische kust opgebouwd rond de populaire Studio 100 figuren. De sleutelwoorden zijn fantasie, verwondering, kindvriendelijkheid, veiligheid en live shows. Ontdek ook de nieuwe overdekte zone rond Maya de Bij: "Mayaland". Het strekt zich uit over een oppervlakte van 5.000m² en biedt maar liefst 10 nieuwe attracties, een restaurant en 1 Plopsa-winkel.

Net zoals in Plopsaland De Panne combineren Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden de magie rond de figuren van Studio 100 : Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy en Bumba. Iedere zone heeft zijn specifieke attracties die op een natuurlijke wijze in het verbluffende decor werden ingebed. In tegenstelling tot de openluchtparken kunnen Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden zijn deuren het hele jaar openen. Buiten vakantieperiodes sluiten de parken enkele dagen per week.

Plopsa Coo is een magisch natuurpark met een 20-tal originele attracties aan de voet van de beroemde watervallen van Coo in het hartje van de Belgische Ardennen: een achtbaan en een bobsleepiste op een bergflank, een stoeltjeslift met een adembenemend zicht op de vallei van de Amblève, een groot wildpark vol inheemse dieren … de natuur is er nooit ver weg! En mis 'Wickie The Ride' niet. Een achtbaan van het type 'spinning coaster' waar Wickie de Viking de bezoekers uitnodigt om samen met hem een erg spannend avontuur te beleven in ware Vikingstijl.

En het goede nieuws: alle Partena Club-leden kunnen hun Plopsa-avonturen beleven aan scherpe prijzen (tot 25% korting t.o.v. de prijzen aan de kassa) :

TARIEVEN 2014 (INDIVIDUEEL TICKET)

 

Kinderen vanaf 
> 1m en Volwassenen

Kinderen
> 85cm < 1m

Kinderen 
< 85cm

Plopsaland De Panne

24,00 euro

9,99 euro

Gratis

Plopsa Indoor Hasselt

13,25 euro

9,99 euro

Gratis

Plopsa Coo (all-in ticket)

18,00 euro

9,99 euro

Gratis

Plopsa Indoor Coevorden

13,25 euro

9,99 euro

Gratis

Hoe genieten van je Partena Clubvoordeel?

Enkel wanneer u gebruik maakt van onderstaande knop, exclusief voorbehouden aan de leden van de Partena Club, kunt u uw korting genieten en online uw Partena Club-ticket met korting bestellen..

Als je je aanbiedt aan de kassa met je lidkaart of tickets rechtstreeks bestelt via de website van Plopsa, dan geldt dit voordeel niet. U kunt dus enkel via onderstaande knop je voordeelticket te bestellen.

Hoe zo’n ticket bestellen?

  1. Klik op onderstaande knop, identifieer je met je Partena Clubgegevens en kies je korting.
  2. Je komt op een webpagina van Plopsa, waar je het park aanklikt dat je wil bezoeken.
  3. Klik dan op “B2B Tickets” (rechtsboven).
  4. Voer vervolgens de toegangscode in: 13mayaland en volg de instructies. Na betaling ontvangt je je tickets per mail.

Opgelet !

enkel bestelde tickets via bovenstaande link geven recht op de Partena Club korting. Dus niet aan de kassa met je lidkaart of via de publieke website van Plopsa!
de tickets blijven 2 jaar geldig na aankoopdatum
Op sommige dagen is het park volledig afgehuurd en niet toegankelijk voor het publiek en de abonnees. Controleer steeds voor je vertrek in de kalender op www.plopsabusiness.be of het park op de dag van je gepland bezoek geopend is.
de korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of reducties.
Dit voordeel is geldig tot 31/12/2014 inbegrepen.

Vragen of opmerkingen?

Alle praktische info (openingsuren, attracties,…) vindt u op www.plopsa.be/nl

top

 

Ontdek de onderzeese wereld (Antwerpen)

In Aquatopia, tegenover het Centraal Station van Antwerpen, ontdek je méér dan 10.000 exotische vissen en dieren in hun natuurlijke leefomgeving: een regenwoud, een mangrove, koraalriffen, een heuse diepzee… Ga naar binnen en raak betoverd door de wondere waterwereld! Beleef hoe haaien en piranha's hun prooi verslinden of aai een slang… het kan allemaal in Aquatopia!

Download de kortingbon, print hem uit en krijg 25% korting aan de kassa!

 

Normale tarieven

Partena-tarieven

Volwassenen

14,50 euro

10,80 euro

Kinderen
(3-11)

10 euro

7,50 euro

60 +

10 euro

7,50 euro

Let op !
Volwassene is vanaf 12 jaar. Kinderen tot en met 3 jaar betalen niets.
Voordeel is geldig van 01/01/2014 t.e.m. 31/12/2014.

Meer info vind je op www.aquatopia.be

top

 

Een onvergetelijke dag in het dolfijnste pretpark (Brugge)

Dat is dolle pret met:

De Dolfidroom: spektakel onder én boven water. Ontmoet de dolfijnen en bewonder ze van dichtbij
Het zeeleeuwentheater: ga even langs bij kapitein Zeppo en zijn zeeleeuw Robby in het zeeleeuwentheater. Ze nemen je mee in spetterende avonturen!
De zeehondenlagune: voor de nieuwe dolle fratsen van onze schattige zeehondjes moet je in de Nordic Lagoon zijn.
De roofvogelshow: spektakel in de lucht en wie weet... heel dichtbij!
Het kinderdierenpark
Een speelparadijs op veilige kijkafstand van het zonneterras voor (groot)ouders
Parkanimatie voor jong en oud.
Ruime cateringfaciliteiten

 

Boudewijn Seapark is niet alleen een park vol zeezoogdieren, maar heeft ook vele coole attracties: ontdek de Orca Ride, piratenschip Sancta Maria of het overdekte speelparadijs ‘Bobo’s Indoor’. Plezier gegarandeerd voor jong én oud!

Nieuwe magische dolfijnenshow in 2013 !
Dit jaar viert Boudewijn Seapark zijn 50ste verjaardag. En hoe kunnen we dit beter vieren dan met een volledig nieuwe dolfijnenshow (vanaf 9 mei)! De dolfijnen brengen spectaculaire nieuwe sprongen in een vernieuwd Dolfinarium.

 

! Nieuwe korting Partena Club vanaf 01/05/2013 t.e.m. 09/06/2013!
 

Geniet vanaf 01/05/2013 t.e.m. 09/06/2013 met Partena van het dolfijnste pretpark. Leden van de Partena Club genieten van een extra Partena-voordeel: aan de kassa krijg je een mooie korting per bezoeker vanaf 1 meter:

Vanaf 1 meter = 15 euro i.p.v. 20 of 25 euro
Vanaf 85 cm tot 1 meter = 7 euro
  Bezoekers kleiner dan 85 cm betalen niets.


Opgelet !

* De korting is geldig op het reguliere tarief voor volwassenen en kinderen
* Deze korting is geldig vanaf 01/05/2013 tot en met 09/06/2013 en is niet cumuleerbaar met andere (groeps)kortingen, promoties, voorverkooptickets of B-Dagtrips.


Download de kortingbon en neem hem mee naar de kassa

www.boudewijnseapark.be

top

 

Een gezinsverblijf in hartje Limburg (Houthalen-Helchteren)

Park Molenheide is een van de toonaangevende bungalowparken, gelegen in fiets- en wandelparadijs Limburg.

Actie: Luxueus verblijven in het type Omega (Villatype voor 4/6 personen) tijdens de periode van 02/05/14 tot 14/07/14

U verblijft in een luxueuze vakantiewoning Omega voor een weekend, midweek of week en geniet een korting, die kan oplopen tot 40%. Deze vakantiewoningen zijn uitgerust met een vaatwasmaschine, flatscreen-TV met homecinemaset, overdekte patio tot zelfs een infrarood sauna.

 

En dit is niet alles: Park Molenheide bevat vele troeven om een heerlijke tijd te beleven ! Opgemaakte bedden, een ruim handdoekenpakket, een functioneel keukenpakket, eindschoonmaak en toegang tot het ruime zwemparadijs Aquapolis en tot de keitoffe Kids Valley zijn in de prijs begrepen. U kan zorgeloos aan uw vakantie beginnen.

 

Eeen bezoek aan de indoor minigolf “De Mijn”, uniek in Europa, kan de hele familie bekoren. Hou je het liever rustig dan kan een gezonde wandeling in het 100 Ha grote Wild-en Wandelpark jou zeker. Bovendien kom je in de nieuwe vakantievilla’s met alle luxe echt tot rust! Wist je bovendien dat Park Molenheide op 100 % bio-energie draait en CO2 neutraal is!


Hoe reserveren met de korting van de Partena Club ?


Voor reservatie ga naar www.molenheide.be/nl/code/283BK of bel 011/60 37 52 met vermelding van de code 283BK.


Surf naar www.molenheide.be voor meer infos.

top

FUN voor het hele gezin op de Semois (Ardennen)

Met de kids of met vrienden kajakken? Slechts 1 rivier: de Semois! Vaar eens deze charmante Ardeense rivier af met de kajak (1 of 2 plaatsen) of met de kano (2 of 3 plaatsen). En geniet zo van een sportieve dag om de verborgen plekjes van de Semois-vallei en zijn schilderachtige plekjes te ontdekken.

Bij Semois-Kayaks kan je kiezen uit verschillende trajecten tussen 4 km en 15 km op een rustige en veilige rivier in het prachtige kader van onze Belgische Ardennen.

Voor de allerjongsten (vanaf 2 jaar) beschikt Semois Kayaks ook over speciale boten waarin 2 volwassenen en 1 kind van minder dan 1 meter kunnen plaats nemen. Voor alle veiligheid stelt Semois Kayaks ook zwemvesten ter beschikking van iedereen.

Als je je vertrouwde wereld wil ruilen voor een ontsnapping in de natuur, laat de stroom je dan dragen met Semois Kayaks. Je zal een ongelooflijke dag beleven!

En het goede nieuws : Semois Kayaks schenkt de leden van de Partena Club 10% korting op de verhuur van kajaks en kano’s om de Semois af te varen.

Opgelet !

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of reducties.

Hoe geniet je van het Partena Clubvoordeel?

Reserveer je kajak of je kano liefst per telefoon of via het online reservatieformulier op www.semois-kayaks.be. De reservatie is niet verplicht maar het zou jammer zijn als er geen kajak meer vrij is als je ter plaatse aankomt.
Geniet van de korting Partena Club door je lidkaart te tonen wanneer je de huurprijs ter plaatse betaalt.

Informatie, tarieven en reservatie op www.semois-kayaks.be. Je vindt er heel wat informatie om je uitstap in de beste omstandigheden voor te bereiden.

Sluit aan bij de fans van Semois Kayaks op Facebook

top

 

Aanstaande moeders, jonge ouders en baby’s… komt u ontspannen in gezinsverband.

Thalasso House, de specialist in gezondheidskuren en welzijnverblijven, besteedt een bijzondere aandacht aan de aanstaande moeders, de jonge ouders en de baby’s door verblijven voor te stellen die aan hun behoeften worden aangepast: “Moeder en babykuur”, “Mama zijn”, “Zee en jonge moeder”, “ouders/baby” en cocooning-middagen “moeder/baby”.

 

Zin om u te ontspannen in gezinsverband aan een lage prijs? Klik hier om meer weten.

 

top

 

Vier de verjaardag van uw kind in het Cultuur- en sportcentrum Mayfair (Brussel)

Wilt u uw kind een onvergetelijke verjaardag in een groen kader schenken?
Het ontspanningscentrum van Minimayfair in Anderlecht is de ideale plaats:

Een massa binnen- en buitenactiviteiten wachten er op uw gastjes voor een recreatieve verjaardag. Begeleid door een monitor, kunnen zij deelnemen aan talrijke animaties (fun go-kartcircuit, strandruimte, opblaasbaar kasteel, buiten- en binnenspeeltuin, schminken en grimeren, fun house, taarten, dranken, …).
Of biedt uw jonge pubers hun 1ste fuif aan! Ongeacht de gebeurtenis (verjaardag, einde van de lagere school,…), alle voorwendsels zijn goed om te feesten.
Is uw kind is te jong voor de fuiven en te oud voor de verjaardagen? Kies dan voor de formule recrea-fuif, een mengeling van de 2 vorige concepten.

En het goede nieuws : Het sport- en cultuurcentrum van MiniMayfair biedt de leden van Partena Club een gratis toegang voor de jarige, die minimum 10 makkers voor zijn recreatieve verjaardag (=>11de kind gratis) uitnodigt, of minimum 15 makkers voor zijn fuif of recrea-fuif (=>16de kind gratis). Dit voordeel is het hele jaar geldig.

Opgelet !

Dit voordeel is niet cumuleerbaar met andere soorten korting.
De verjaardagen, recrea-fuiven en fuiven worden in het Frans of in het Nederlands geanimeerd.

Hoe geniet je van de Partena Clubkorting?

Reserveer de verjaardag per telefoon of ter plaatse.
Geniet van de vermindering Partena Club door uw lidkaart vervolgens te tonen aan de onthaalbalie of door ze te faxen naar MiniMayfair. Uw korting Partena Club zal dan worden toegekend.

Voor alle praktische informatie, neemt u contact op met

Cultuur- en sportcentrum Mayfair
Neerpedestraat 805 1070 Anderlecht
Tel : 0485/892.782 Fax : 02/520.40.00

Ontdek alle activiteiten van CSC Mayfair op www.cscmayfair.be.

top

Ontdek de voordelen van Partena Ziekenfonds voor nog andere kampen en meerdaagse activiteiten.